Wij zijn Ard en Carin de Leeuw. We zijn gezegend met vier kinderen: Boaz (2011), Manoah (2012), Amy (2015) en Juda (2018).

We zijn in 2014 gaan werken voor Africa Inland Mission. AIM is een zendingsorganisatie met als visie om alle Afrikaanse bevolkingsgroepen te bereiken met het evangelie.

In 2014 zijn we als gezin vertrokken naar Oeganda om daar samen te werken met een lokaal straatkinderen project. In 2016 zijn we verhuisd naar Zuid Soedan om te leven onder de onbereikte bevolkingsgroep de Laarim. Het is ons verlangen om door woord en daad de Laarim de genade en liefde van God te laten kennen en hun te ondersteunen te groeien in geloof.

Afgelopen jaren zijn verschillende mensen tot geloof gekomen. Zij verlangen om verder te groeien in geloof. Wij leiden een team van zendelingen die, naast het brengen van het evangelie en kerkstichting, hun persoonlijke vaardigheden (medische hulp, landbouw, onderwijs) aanbieden aan de Laarim. Daarmee willen we als team hen zegenen, relaties opbouwen, Gods liefde laten zien en hun levensomstandigheden verbeteren.