En Hij zei: “Waarmee kunnen we het koninkrijk van God vergelijken en door welke gelijkenis kunnen we het voorstellen? Het is als een zaadje van de mosterdplant, het kleinste van alle zaden op aarde wanneer het gezaaid wordt. Maar als het na het zaaien opschiet, wordt het het grootste van alle planten en krijgt het grote takken, zodat de vogels van de hemel in zijn schaduw kunnen nestelen.” 

Marcus 4: 30-32

Het koninkrijk van God word gebouwd door teamwerk. Kleine zaadjes worden geplant, beginnen te groeien en groeien uit tot de grootste plannen onder de planten en bied bescherming voor Gods schepping. Het zaaien, groeien en bloemen ontstaat uit teamwerk.

We zijn op zoek naar mensen die partner van ons willen worden om samen met ons te werken aan het uitwerken van onze visie. Er zijn verschillende manieren waardoor u partner van ons kunt zijn zoals door te bidden of door te geven (praktisch en/of financieel). Hiermee helpt u om samen met ons in een team te bouwen aan Gods koninkrijk.

Zuid Sudan the Laarim137

Partner in gebed

Ons werk staat vol met allerlei uitdagingen. Uw gebed is nodig. God wil door ons gebed heen geweldige dingen doen. We zoeken mensen die voor ons en de mensen waarmee we werken willen bidden. Word gebedspartner, uw gebed zal uitwerking hebben in ons leven en in het leven van andere mensen.

laarim

Financieel partner

Ons werk in Afrika, Zuid Soedan is op basis van vrijwilligheid. We ontvangen geen salaris. We zijn op zoek naar mensen die ons werk financieel willen ondersteunen. Door middel van een financiële bijdrage, maandelijks, eenmalig of op een andere manier maakt u een groot verschil in al het werk wat wij doen. Door ons financieel te ondersteunen helpt u ons om onze visie uit te dragen zodat we de mannen en vrouwen in Zuid Soedan kunnen dienen en bemoedigen hun plek in de gemeenschap en Gods koninkrijk in te nemen.

Praktisch partner

Om ons werk in een prakische zin te ondersteunen kunt u praktisch partner worden. We zoeken mensen die op een praktische manier hun talenten willen inzetten. Je kan hierbij denken aan het hulp bieden en/of opzetten van sponsoracties, het geven van presentaties of op welke manier je ons werk ook ondersteuning kan bieden.